HOROSKOP

 

OVEN

Rojeni v tem znamenju so značajsko močni, zahtevni, ljubijo ustvarjati.

Čas je za akcijo! Venera v vašem znamenju bo narekovala, da boste imeli nekaj težav s poslušanjem. Toda nihče vas ne more ustaviti na poti k zavestni kritiki koncerta. Ostanite na svojem stališču, saj se bo obrestovalo v zadnjih dneh julija, ko bodo glasbeni kritiki poročali natanko to, kar ste vi že vedeli. Vaše mnenje o koncertu bo pripomoglo k sklepanju novih znanstev.

 

BIK

Aprilski bikci so nekoliko bolj trmasti kot majske bikice, toda oba odlikujejo vztrajnost, zanesljivost in zvestoba.

Pomembno je sprejeti načela glasbe iz 20. stoletja, zato vztrajajte pri poglobitvi in iskanju izraza. In ne skrbite, prijatelji vas bodo podprli! Prijetna novica iz prihodnjih Sozvočij vas bo osrečila.

 

DVOJČKA

Odlikuje vas privlačnost, radovednost in emotivnost, le vaša prepogosta nezadovoljnost vam dela težave.

Tisti, ki ste rojeni junija ne boste imeli dovolj energije za vse načrte, zato si vzemite čas za počitek in izločite navlako. Vseh glasbenih prireditev vendar ne morete obiskati! Majski dvojčki pa počakajte na priložnost. Ko bo polna luna, prisluhnite zvokom srca. Ne boste se zmotili!

 

RAK

Raki so zelo občutljivi, čustveno preobremenjeni, ljubeči in zvesti.

Neprestano vas skrbi za prijatelje, zato boste v kolektivu organizirali predavanje o glasbi in njenih zdravilnih učinkih. Čeprav ne boste pritegnili vseh, bo zaskrbljenost nekoliko manjša predvsem na račun intuicije, ki je vaš adut. Mladi se bodo zagnano lotili analize in vas močno podprli.

 

LEV

Neodvisen, avtoritativen, strasten, radodaren in v nenehni akciji.

Toliko boste vadili za nastop in si naložili preveč obveznosti, da boste ogrozili svoje zdravje! Ne izgubite potrpljenja! Še malo, pa bo prišel čas julijskih levov in potem tistih, rojenih avgusta, ko vas bo kozmična energija čudežno napolnila, da jo boste čutili še celo jesen in boste lahko spet strastno vadili.

 

DEVICA

Strogi, delavni, dlakocepski, pošteni devičniki in device so zanesljivi.

Zamisel, kako boste prijateljem svetovali ob nakupu dobrega inštrumenta, bo osrečila tudi vas. Četudi se z glasbo ne ukvarjate poklicno, pa imate dobra ušesa. To zadovoljuje vaše potrebe, predvsem po kvalitetni vendar katerikoli glasbeni zvrsti. Najbolj ugodno ˝slišite˝ ob torkih in petkih.

 

TEHTNICA

Rojeni v tem znamenju so uravnovešeni, svojeglavi in imajo radi vse lepo.

Neprestano kolebanje med poslušanjem baročne in klasične glasbe bo končno prineslo preprosto odločitev. V poletnih mesecih boste imeli priložnost poslušati več koncertov. Zadovoljno boste ugotovili, da bolj ljubite uglajenega Haydna in občudujete Bacha.

 

ŠKORPIJON

Rojeni v tem znamenju so globoki, resni, ljubosumni in se ničesar ne ustrašijo.

Ne boste hoteli priznati, da vam bo šel violinist na živce! Zato počakajte na ugoden trenutek, ko bo vaše znamenje v znaku Venere. Takrat mu boste povedali kar mu gre in se počutili boljše.

 

STRELEC

Odkriti in zaupljivi strelci so nenehno v premiku in najbolj cenijo prijateljstvo.

Bodite pripravljeni na profesionalne izzive! Ugodni, samozavestni dnevi bodo za vas v poletnem času, zato pazite, da boste do takrat temeljito vadili. Čaka vas potovanje.

 

KOZOROG

Znak močne volje, delavnosti in poštenosti, ki v ljudeh budi zaupanje.

Planeti bodo imeli v pomladno-poletnem času močan dober vpliv na zdravje in na uspešnost. Ker radi uživate v dobri hrani in dobri glasbi boste imeli nešteto priložnosti to izkoristiti. Všeč vam bo, saj ste bili zaradi zimskih glasbenih uspehov že pošteno potrebni sprostitve.

 

VODNAR

Svobodni, aktivni in altruistični.

Imeli boste srečo, zato iskreno povejte, da imate radi tudi zborovski stavek in pop glasbo! Dobili boste povabilo za aktivno sodelovanje. Če ste rojeni februarja, je čas za drzne nove poteze. Ne varčujte z besedami in predvsem preigrajte si vse glasove v zborovski partituri, ki vam bo na voljo.

 

RIBI

Potrpežljivi in prilagodljivi se iznajdljivo izogibajo odgovornostim.

Privoščite si tu in tam tudi kakšno preprostejšo glasbeno pripoved in si ob prostem času zavrtite kakšen evergreen! Pustite času čas in porabite poletno energijo za sprostitev. Jesen vam bo prinesla veliko dogodkov in vedno več koncertov vam bo napolnilo dneve. Bodite malo bolj skromni!

 

S horoskopskim prahom je pometalo društvo Grantrio ZNS